Conte este pentru noi un fel de Mazzarri 2

conte șahtior

Subiectul de azi în podcast este Antonio Conte, care a confirmat că e nimeni la nivel european, după ce a lăsat-o pe Inter nu doar în afara Ligii Campionilor, ci și în afara Europa League.

Eliminarea asta e finalul firesc al unui mod de a vedea fotbalul. Modul lui Antonio Conte. E falimentul complet al unui dogmatic incapabil să improvizeze, să se adapteze. Un încăpățânat bine plătit și cu PR bun, care vrea să teleghideze. Nimeni nu trebuie să iasă din rând, nimic în afara schemelor (evident, mereu aceleași), nicio intenție de a încuraja fantezia, imaginația, improvizația. Fotbalistic vorbind, e un habotnic care ține prizonieră calitatea. Iar fără calitate, în fotbalul de azi, nu faci nimic în Europa. De aia istoria lui Conte în cupele europene e istoria unui etern învins. Indiferent de echipa pe care a antrenat-o și de resursele pe care le-a avut la dispoziție.

🎙 Chiacchere da bar poate fi ascultat pe:

Anchor 
Spotify 
Google Podcasts 
YouTube 

Sursa foto deschidere: sportsfinding.com

One Reply to “Conte este pentru noi un fel de Mazzarri 2”

  1. Corect 100% toata analiza.
    Daca Mazzarri avea acest lot din 2020?….nu stiu,ma intreb ce ar fi fost?
    Sunt cativa antrenori in Serie A ancorati in trecut,incapabili de update la ce se joaca in ziua de azi,sincer mi-a placut BMG joc direct care cauta poarta, nu intoarcerile alea nesfarsite ala Brozovici(parca-i Seedorf la Inter)
    Chiar si un antrenor portughez cu multi brazilieni si putini ucraineni a reusit sa inchida tactic o echipa si un antrenor italian.
    Eu sper intr-o despartire timpurie chiar daca financiar e pierdere,emotional ar fi castig.

Lasă un răspuns